Moj kraj Radgona

Za prikaz vremena omogočite piškotke na zavihku "Zasebnost"!

VELIKOST TEKSTA

ZASLON

Zaslon

Bliža se 14. srečanje motoristov v Zgornjem Konjišču

 

MK Lisjak velja za enega bolj dejavnih na tem območju.

MK LisjakVišje temperature in sončno vreme so na ceste že od aprila naprej privabile mnogo motoristov, med katerimi so tudi člani Motorističnega kluba Lisjak iz Apaške doline (MK Lisjak), ki po svoji aktivnosti in angažiranosti velja za enega bolj dejavnih motorističnih klubov pri nas. Ena njihovih osrednjih aktivnosti je organizacija tradicionalnega motorističnega srečanja, ki bo letos potekalo 23. in 24. junija v Zgornjem Konjišču. Letošnje, že kar 14. srečanje zapovrstjo, bo torej tudi letos na območju občine Apače, natančneje na lokaciji ribiškega doma v Zgornjem Konjišču. Kot je to že običajno, organizatorji pričakujejo več sto motoristov iz cele Slovenije, pa tudi iz tujine, željnih zabave in dobre družbe. Seveda se srečanja lahko udeležijo tudi drugi ljubitelji bencinskih hlapov, vetra v laseh in vožnje z motorji, vsi z enakim namenom – druženje, prijetna zabava in sprostitev.

V ta namen je MK Lisjak za vse obiskovalce prireditve pripravil bogat in pester animacijski program. V petek, 23. junija, bo po uradni otvoritvi ob 14. uri sledila panoramska vožnja, in sicer ob 17,00 uri. Zvečer pa za vse obiskovalce pripravljajo pester glasbeni program, ko bosta nastopili skupini Proti toči Proti poledici in Franz Jösef I. Panoramska vožnja se se bo ponovila tudi v soboto, 24. junija, ob 16. uri, kasneje pa sledijo motoristične igre in zvečer vnovič nastop rock glasbenih skupin Kobra Rock Show in Trifrtalenadesejt.
Tudi v MK Lisjak se zavedajo, da statistični podatki kažejo, kako se umirljivost motoristov na slovenskih cestah ničj ne zmanjšuje, kvečjemu se povečuje, zato so številke še zmeraj zaskrbljujoče.
Prav zaradi tega MK Lisjak v okviru svojega delovanja skrbi tudi za ozaveščanje motoristov, predvsem mladih in začetnikov, o pravilih varne vožnje ter o skrbi za odgovorno ravnanje do okolja, v katerem se vozijo.

Save

Za prikaz gumbov, kot so "Všeč mi je", "Deli na FB", "Tweet", "G+" in komentarjev socialnih omrežij omogočite piškotke v nastavitvah, ki jih odprete na zavihku "Zasebnost" ob strani levo ali spodaj na gumbu "Dovoli piškotke"! Za pravilno delovanje novih nastavitev osvežite stran s pritiskom na tipko "F5".